WebParking     Хостинг Пакети
           
  Паркинг 75 Паркинг 150 Паркинг 300 Паркинг 500
Веб Простор 75 mb 150 mb 300 mb 500 mb
Месечен трансфер 3.5 gb 7.5 gb 20 gb неограничено
Поддомени неограничено неограничено неограничено неограничено
e-mail адреси неограничено неограничено неограничено неограничено
mySQL датабази неограничено неограничено неограничено неограничено
FTP корисници неограничено неограничено неограничено неограничено
Cpanel
PHP 5.2.5
CGI
phpMyAdmin
Cron jobs
Perl Modules
IP Deny Manager
File Manager
Fantastico De Luxe
           
Цена за една година 600 денари 850 денари 1650 денари 2650 денари
           
- - - - - - - - - - КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА НАРАЧКА  - - - - - - - - - -

* Хостинг пакетите се така конципирани што без никакви скриени трошоци или
услови ги задоволат Вашите потреби за Вашата интернет презентација
*Можна е конфигурација и на хостинг пакет според Вашите желби

*Правила и услови за користење

 

 

 
Со нашите хостинг пакети добивате cPanel контролен панел преку кој имате целосна контрола над вашиот хост. cPanel е прегледен и едноставен за користење.
Банер
user: demo, pass: demo

Референци

podajraka.png