WebParking Пакети

Паркинг 75

75 MB веб простор,
3.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

600 ден./год.

 

Паркинг 150

150MB веб простор,
  7.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

850 ден./год.

 

Паркинг 300

300MB веб простор,
  20 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

1650 ден./год.За WebParkingWebParking Ви нуди квалитетно и евтино решение за хостирање на веб страници, одржување на Вашите веб страници, регистрација на домени и изработка на веб страни за клиентите што ќе го побараат тоа од нас.

Нашата основна цел е да ги задоволиме потребите на нашите корисници, да им овозможиме лесна и брза презентација на своето Интернет работење. Тоа значи дека Вие сте на вистинското место доколку сакате да обезбедите простор на серверот за своите интернет страници и е-маил адреси.
Нашиот хостинг сервис е перфектна солуција за хостирање на Вашата веб страна.

 

Накратко, со избирање на WebParking за Ваш Интернет партнер Вие го направивте првиот, вистинскиот и единствениот потребен чекор за Вашето присуство на Интернетот.

 
Со нашите хостинг пакети добивате cPanel контролен панел преку кој имате целосна контрола над вашиот хост. cPanel е прегледен и едноставен за користење.
Банер
user: demo, pass: demo

Референци

yadran.png