WebParking Пакети

Паркинг 75

75 MB веб простор,
3.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

600 ден./год.

 

Паркинг 150

150MB веб простор,
  7.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

850 ден./год.

 

Паркинг 300

300MB веб простор,
  20 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

1650 ден./год.WebParking Ви нуди комплетна услуга околу Вашето интернет презентирање, од изработка на интернет презентација, хостинг и оддржување на Вашиот сајт.
Како и другите наши услуги така и веб дизајнот, односно изработката на веб страната се одликува со, пред се квалитет, функционалност и пристапна цена.

WebParking Ви нуди неколку пакети кои не се фиксно одредени ниту според содржината, ниту според цената, односно зависат од желбата и потребата на клиентот. Нашите пакети нека Ви послужат како ориентација според која може да ја планирате Вашата страна.

Исто така
WebParking Ви стои на располагање и околу одржувањето и ажурирањето на Вашиот сајт, пријава на сајтот на познатите интернет пребарувачи, редизајнирање и слично. Напоменуваме исто така дека и цените за одржување на сајтот не се фиксно определени, односно зависат од побарувањата.

 
Со нашите хостинг пакети добивате cPanel контролен панел преку кој имате целосна контрола над вашиот хост. cPanel е прегледен и едноставен за користење.
Банер
user: demo, pass: demo

Референци

eoglasi.png