WebParking Пакети

Паркинг 75

75 MB веб простор,
3.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

600 ден./год.

 

Паркинг 150

150MB веб простор,
  7.5 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

850 ден./год.

 

Паркинг 300

300MB веб простор,
  20 GB месечен трансфер,
контролен панел,
MySQL, PHP, POP, CGI

1650 ден./год.Брзo и стабилнo хостирање со неограничени можности


WebParking ви нуди стабилен хостинг со брза врска, контролен панел едноставен за работа, неограничен број на e-mail адреси, FTP клиенти, SQL бази и др.
 


9 годишно искуство - 9 години задоволни клиенти !!!

 


Привлечен дизајн


WebParking Ви стои на располагање доколку Ви е потребна изработка на Вашата веб страна почнувајќи од идејното решение па се до крајниот изглед.

 

 

Квалитетно одржување и поддршка

Доколку за Вашата веб страница Ви е потребно сигурно, навремено и професионално одржување, препуштете ни го тоа на нас, ние ќе одговориме на Вашите барања и потреби.

 

 

 

 

 
Со нашите хостинг пакети добивате cPanel контролен панел преку кој имате целосна контрола над вашиот хост. cPanel е прегледен и едноставен за користење.
Банер
user: demo, pass: demo

Референци

svstefan.png